Het verhaal van Gaby Jansen, projectmanager bij de gemeente Weert.

Gaby Jansen betreedt met volle overgave de wereld van de gemeente Weert als projectmanager. Ze is pas een jaar in dienst bij de gemeente, maar kent de gemeentewereld al langer. In het verleden heeft ze bij andere gemeentes gewerkt aan diverse projecten. Nu werkt ze aan het project Sportpark Open Park Weert.

Haar werkweek vormt een mooie balans tussen inhoud en proces. “Samen tot resultaten komen,” vat ze het samen, zowel intern met collega’s als extern met gebruikers van het sportpark en andere externe partijen.

Gaby krijgt het voor elkaar bij de gemeente Weert! Hierboven wordt een YouTube-video getoond. Je kunt deze video ook via YouTube bekijken.

[Muziek]

Collega Gaby Jansen:
"Ik ben Gaby en ik ga ervoor!"

[Logo gemeente Weert]

"Waarom ik voor de gemeente Weert werk? Ik ben projectleider en ik vind het heel fijn om in mijn projecten resultaat te bereiken".

"Een museum in Weert? Wat ik altijd heel leuk vind, is molens bekijken. En je hebt hier een paar prachtig exemplaren staan, dus hoe tof zou het zijn als je daar een mooi museum van maakt?"

"Waarom je bij de gemeente Weert moet werken, is eigenlijk heel eenvoudig. Het is echt een leuke stad, er gebeurt veel, er zijn veel voorzieningen. Er zijn ook heel veel kansen." 

Mijn hobby's? Ik zwem graag op zondagochtend tussen de oudere mensen. Dat ik ze toch ook een beetje kan inhalen, maar het is heerlijk om effe mijn gedachten te vergeten." 

[Muziek]

[Logo Jij krijgt het voor elkaar bij de gemeente Weert]

Bekijk het hele verhaal
krijghetvoorelkaar.nl

Gaby's passie straalt door als ze over Open Park Weert vertelt: momenteel nog een sportpark met een verouderde sporthal en diverse verenigingen met uiteenlopende behoeften voor nieuwe accommodaties. Gaby omarmde het project met open armen. En niet zonder resultaat: in juli besloot de gemeenteraad dat er een gloednieuwe sporthal en bijbehorende voorzieningen gaan komen.

Hoewel ze nog niet lang bij de gemeente werkt, voelt Gaby zich welkom en gewaardeerd. De flexibiliteit om werk en privé in balans te houden, de steun van collega's en een teamleider die persoonlijk betrokken is, maken haar ervaring compleet. In haar eigen woorden, "het gaat om verbinding." Dus, met een knipoog naar de organisatievisie, vat Gaby het samen: "in verbinding." Een motto dat niet alleen past bij de organisatie, maar ook de kern van haar persoonlijke missie binnen de gemeente Weert weerspiegelt. 

Ben jij geïnspireerd door Gaby's verhaal? Ontdek jouw mogelijkheden binnen de gemeente Weert. Bekijk onze vacatures.

Deel deze pagina: