Deze site gebruikt cookies. Info / uitzetten
Deze site gebruikt cookies. Info / uitzetten

Joanny: Ik krijg het voor elkaar om ‘s nachts een onverwacht huwelijk te voltrekken

Joanny: Ik krijg het voor elkaar om ‘s nachts een onverwacht huwelijk te voltrekken

Joanny Steijvers, een toegewijde coördinator Publiekszaken, deelt zijn inspirerende verhaal. Met 16 jaar ervaring bij de gemeente en 15 jaar bij de vrijwillige brandweer in Weert, heeft Joanny een indrukwekkende reis afgelegd.

Hij begon als IT-medewerker en groeide door naar facilitaire zaken en later Publiekszaken. Nu, als coördinator bij Publiekszaken, houdt hij toezicht op de dagelijkse gang van zaken. Binnen zijn afdeling zijn er diverse teams, variërend van het Klant Contact Centrum tot de burgerlijke stand en applicatiebeheer.

De dynamiek van Joanny's dagen is opmerkelijk, vooral wanneer er verkiezingen of andere bijzondere gebeurtenissen plaatsvinden. Deze afwisseling maakt zijn werk boeiend en uitdagend. “De samenwerking en positieve sfeer binnen het team is zo goed merkbaar,” benadrukt Joanny. “We staan altijd voor elkaar klaar, ook in onverwachte situaties.”

Joanny krijgt het voor elkaar bij de gemeente Weert! Hierboven wordt een YouTube-video getoond. Je kunt deze video ook via YouTube bekijken.

[Muziek]

Collega Joanny Steijvers: 

[Limburgs dialect:] 
"Ik ben Joanny en ik krijg het voor elkaar!"

[Logo gemeente Weert]

"Werken bij de gemeente Weert is heel speciaal omdat je voor je eigen gemeente mag werken, kan werken, en heel veel doorgroeimogelijkheden hebt'" 

"Nou, we hebben anderhalf jaar geleden, hebben we in de nacht, hebben we iemand kunnen trouwen in een bijzonder huis, hier in het ziekenhuis. Dat we 's nachts een heel team hebben opgetrommeld, zodat we nog iemand zijn laatste wens in vervulling kunnen laten gaan."

"Nou, Weert is gewoon de allermooiste gemeente, omdat we ons hier gewoon thuis voelen. De vastelaovundj, de mooie binnenstad en dat iedereen er ook voor elkaar is, dat maakt Weert zo tof!"

"Wie er van mijn collega's stadsprins moet worden? Ja, dat is wel een hele goeie... Ik zal zijn naam niet noemen, maar hij staat dichtbij. Haha."

[Muziek]

[Logo Jij krijgt het voor elkaar bij de gemeente Weert]

Bekijk het hele verhaal
krijghetvoorelkaar.nl

Joanny deelt met trots en emotie zijn ervaringen. Hij herinnert zich speciale momenten, zoals het onverwachte huwelijk dat hij samen met collega’s ’midden in de nacht in het ziekenhuis regelde voor een terminaal zieke man en zijn partner. “Ik heb toen 's nachts een paar collega's uit bed getrommeld en ter plekke in het ziekenhuis hebben we het met zijn allen voor elkaar gekregen om hun laatste wens te vervullen. Daar ben ik zo ontzettend trots op.”

Joanny kijkt met enthousiasme naar de toekomst, waarin hij graag meer betrokkenheid wil tonen bij het aanwakkeren van het gemeenschapsleven, met een speciale focus op evenementen zoals carnaval (oftewel: vastelaovendj). Zijn advies voor anderen is eenvoudig maar krachtig: “Blijf jezelf en werk samen, dan kunnen we Weert naar nieuwe hoogten tillen. Want alleen kom je ver, sámen kom je verder!”

Ben jij geïnspireerd door Joanny's verhaal en wil je ook een verschil maken binnen de gemeente Weert? Bekijk onze vacatures.