Deze site gebruikt cookies. Info / uitzetten
Deze site gebruikt cookies. Info / uitzetten

Joanny: Ik krijg het voor elkaar om ‘s nachts een onverwacht huwelijk te voltrekken

De balies in het stadhuis van de gemeente Weert.
afbeelding persoon in beeldmerk

Het verhaal van Joanny Steijvers, coördinator Publiekszaken bij de gemeente Weert.

Joanny Steijvers, een toegewijde coördinator Publiekszaken, deelt zijn inspirerende verhaal. Met 16 jaar ervaring bij de gemeente en 15 jaar bij de vrijwillige brandweer in Weert, heeft Joanny een indrukwekkende reis afgelegd.

Hij begon als IT-medewerker en groeide door naar facilitaire zaken en later Publiekszaken. Nu, als coördinator bij Publiekszaken, houdt hij toezicht op de dagelijkse gang van zaken. Binnen zijn afdeling zijn er diverse teams, variërend van het Klant Contact Centrum tot de burgerlijke stand en applicatiebeheer.

De dynamiek van Joanny's dagen is opmerkelijk, vooral wanneer er verkiezingen of andere bijzondere gebeurtenissen plaatsvinden. Deze afwisseling maakt zijn werk boeiend en uitdagend. “De samenwerking en positieve sfeer binnen het team is zo goed merkbaar,” benadrukt Joanny. “We staan altijd voor elkaar klaar, ook in onverwachte situaties.”

Joanny krijgt het voor elkaar bij de gemeente Weert! Hierboven wordt een YouTube-video getoond. Je kunt deze video ook via YouTube bekijken.

Joanny deelt met trots en emotie zijn ervaringen. Hij herinnert zich speciale momenten, zoals het onverwachte huwelijk dat hij samen met collega’s ’midden in de nacht in het ziekenhuis regelde voor een terminaal zieke man en zijn partner. “Ik heb toen 's nachts een paar collega's uit bed getrommeld en ter plekke in het ziekenhuis hebben we het met zijn allen voor elkaar gekregen om hun laatste wens te vervullen. Daar ben ik zo ontzettend trots op.”

Joanny kijkt met enthousiasme naar de toekomst, waarin hij graag meer betrokkenheid wil tonen bij het aanwakkeren van het gemeenschapsleven, met een speciale focus op evenementen zoals carnaval (oftewel: vastelaovendj). Zijn advies voor anderen is eenvoudig maar krachtig: “Blijf jezelf en werk samen, dan kunnen we Weert naar nieuwe hoogten tillen. Want alleen kom je ver, sámen kom je verder!”

 

Ben jij geïnspireerd door Joanny's verhaal en wil je ook een verschil maken binnen de gemeente Weert? Bekijk onze vacatures.

Deel deze vacature:

Zij krijgen het voor elkaar bij Gemeente Weert

Neeltje: Ik krijg het voor elkaar om mijn mede-Weertenaren bij projecten te betrekken

Beeldmerk Persoon

Saskia: Ik krijg het voor elkaar om een standaard dag aan de balie te veranderen in een aangename ontmoeting

Beeldmerk Persoon