Deze site gebruikt cookies. Info / uitzetten
Deze site gebruikt cookies. Info / uitzetten

Nico: Ik krijg het voor elkaar om informatie toegankelijk te maken voor toekomstige generaties

De Tungelroysche beek.
afbeelding persoon in beeldmerk

Het verhaal van Nico Murk, expert/coördinator Informatiebeheer bij de gemeente Weert.

Op de afdeling Informatie van de gemeente Weert, waar verandering de enige constante factor is, staat Nico Murk als een baken van ervaring en toewijding. Met zijn 41 jaar in dienst heeft Nico een reis vol betekenis en prestatie afgelegd. Als een expert in informatiebeheer en coördinator binnen de afdeling, is zijn verhaal er een van transformatie en bouwen aan de toekomst.

Nico's reis begon 4 decennia geleden. Gedurende die tijd heeft hij aanschouwd hoe de gemeente Weert zich heeft ontwikkeld van een wereld van papieren documenten naar een gedigitaliseerde organisatie. Wat Nico's rol bijzonder maakt, is zijn vaardigheid om bruggen te slaan. Als coördinator overbrugt hij verschillende afdelingen en brengt hij mensen samen om gezamenlijke doelen te bereiken.

Maar Nico's verhaal gaat verder dan zijn formele taken. Zijn ware kracht ligt in zijn passie voor groei en ontwikkeling. “Tijdens mijn carrière heb ik altijd de sterke ondersteuning en het vertrouwen gevoeld vanuit de gemeente Weert”, verteld Nico. “Dat vind ik op mijn beurt dan ook weer belangrijk om uit te stralen naar mijn collega’s.” Zijn vermogen om talenten te ontdekken, te koesteren en te inspireren heeft een positieve invloed op de carrières van velen. “Ik vind het mooi om progressie te zien in de carrières van mijn collega’s en ben trots dat ik mag bijdragen aan hun groei en succes.”

Nico krijgt het voor elkaar bij de gemeente Weert! Hierboven wordt een YouTube-video getoond. Je kunt deze video ook via YouTube bekijken.

Met een focus op de toekomst richt Nico zijn blik op duurzaamheid, niet alleen in termen van informatiebeheer, maar ook in termen van blijvende impact op de gemeente Weert. “Mijn doel is dat we erin slagen om informatie te bewaren en toegankelijk te maken voor toekomstige generaties. Maar tot die tijd zit ik niet stil”, voegt Nico toe. “Dit vakgebied blijft voortdurend in beweging!”

Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team dat zich inzet voor transformatie en vooruitgang, net zoals Nico Murk? Bekijk onze vacatures.

Deel deze vacature:

Zij krijgen het voor elkaar bij Gemeente Weert

Hanneke: Ik krijg het voor elkaar om alle financiële processen zo transparant mogelijk te maken

Beeldmerk Persoon

Niek: Ik krijg het voor elkaar om een jeugdhulpdashboard te creëren.

Beeldmerk Persoon