Deze site gebruikt cookies. Info / uitzetten
Deze site gebruikt cookies. Info / uitzetten

Hanneke: Ik krijg het voor elkaar om alle financiële processen zo transparant mogelijk te maken

De binnenstad van Weert.
afbeelding persoon in beeldmerk

Het verhaal van Hanneke Daems, financieel consulent bij de gemeente Weert.

Ontmoet Hanneke Daems, een gedreven financieel consulent bij de gemeente Weert. Met haar 47 jaar heeft ze al veel ervaring in de dynamische wereld van financiën en beheersprocessen. Sinds haar start – in september 2022 – neemt Hanneke samen met haar collega’s de verantwoordelijkheid voor een soepel en nauwkeurig verloop van alle financiële stromen op zich, en zorgt zij ervoor dat alle benodigde documenten tijdig en compleet beschikbaar zijn.

In haar rol als financieel consulent is Hanneke de spil tussen de vakafdelingen en financiële processen. Ze legt de verbinding tussen concrete ontwikkelingen en financiële beslissingen. “De gemeente Weert vertegenwoordigt niet alleen de stad, maar is ook een groep mensen die elke dag weer samenwerken om de stad te runnen”, legt Hanneke trots uit. “Ik vind het dan ook belangrijk dat we alle financiële processen zo transparant mogelijk maken en dat we de verantwoordelijkheden die de stad en haar regio met zich meebrengen goed beheren.”

Hanneke krijgt het voor elkaar bij de gemeente Weert! Hierboven wordt een YouTube-video getoond. Je kunt deze video ook via YouTube bekijken.

Met een team van 30 collega's zet Hanneke zich in voor het realiseren van projecten die de stad draaiende houden. Hannekes benadering is positief: "We doen het hier echt samen en vieren het ook als dingen goed en mooi zijn afgerond. De Limburgse vlaai staat geregeld op tafel.” Ze erkent ook de uitdagingen van haar rol: het soms moeten aangeven dat bepaalde ideeën niet haalbaar zijn binnen de financiële kaders. “Maar ik zoek ook altijd naar een manier waarop het wél kan,” benadrukt ze. “En zo biedt werken bij de gemeente Weert elke dag weer een nieuwe kans om met het team bij te dragen aan de dynamiek en levenskwaliteit van onze stad.”

 

Als jij, net als Hanneke, streeft naar transparantie, verantwoordelijkheid en teamwork, dan is dit jouw kans om bij te dragen aan de groei en dynamiek van Weert. Bekijk onze vacatures.

Deel deze vacature:

Zij krijgen het voor elkaar bij Gemeente Weert

Jeroen: Ik krijg het voor elkaar om nieuwe initiatieven op te starten

Beeldmerk Persoon

Olga: Ik krijg het voor elkaar om een integrale aanpak voor functiewaardering te creëren.

Beeldmerk Persoon