Het verhaal van Eric Bleijenbergh, buitengewoon opsporingsambtenaar bij de gemeente Weert.

Eric Bleijenbergh is een bevlogen buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) bij de gemeente Weert. Met zijn 53 jaar en 16 jaar ervaring als BOA, heeft Eric een schat aan kennis en ervaringen opgebouwd. Hij vertelt enthousiast over zijn werk en hoe elke dag weer anders is, vol uitdagingen die hij met zijn collega's het hoofd biedt.

Voordat Eric bij de gemeente Weert terecht kwam, werkte hij in Breda. “Dat is hele andere koek, want Breda is vele malen groter,” legt hij uit. “Het werken bij de gemeente Weert heeft me dan ook positief verrast. Het is hier gemoedelijk en iedereen kent elkaar. In vergelijking met grotere gemeentes is het hier gemakkelijker om met collega's in gesprek te gaan en samen te werken.”

Eric krijgt het voor elkaar bij de gemeente Weert. Hierboven wordt een YouTube-video getoond. Je kunt deze video ook via YouTube bekijken.

[Muziek]

Collega Eric Bleijenbergh:
"Ik ben Erik en ik krijg het voor mekaar."

[Logo gemeente Weert]

Collega Eric Bleijenbergh:
"Het beste voorbeeld van teamwork binnen ons team is dat de collega's gewoon een kopje koffie brengen in de winter, als wij bij een afzetting staan voor de wegwerkzaamheden.
Wat maakt werken bij de gemeente Weert bijzonder? De gemoedelijkheid, de sfeer, ook een beetje het dorpse, iedereen kent mekaar, dat is gewoon hartstikke gemoedelijk. 
Als ik het teamuitje mocht organiseren, bungeejumpen. Maar ja ik wil wel eens bepaalde personen hier uit de gemeente, die andere functies hebben dan ik, iets hoger zitten, die wil ik wel eens naar beneden zien springen. 

[Muziek] 

[Blooper]
Je vertraagt hem zelf...

Droomheadliner voor Bospop? Gooi er Iron Maiden maar in. 

[Muziek]

[Logo "Jij krijgt het voor elkaar bij de gemeente Weert"]

Bekijk het hele verhaal: krijghetvoorelkaar.nl

Als onderdeel van een klein team voelt Eric zich op zijn plek. “We gaan samen de straat op en ondersteunen elkaar bij complexe zaken. Samen zorgen we voor een goede afhandeling van onze taken en hebben we veel voor elkaar over."

"Het gevoel van teamwork en samenwerking maakt mijn werk extra waardevol,” vertelt hij. “Tijdens een afzetting van een weg vanwege sneeuwval ondersteunden we elkaar en wisselden we elkaar af. Er waren zelfs collega’s die koffie brachten zodat we het niet koud zouden krijgen. Dit soort gebaren en de saamhorigheid binnen het team zijn van onschatbare waarde: ik weet daardoor dat we op elkaar kunnen vertrouwen.”

Wil jij ook een waardevolle rol spelen in ons betrokken en leuke team? Ontdek jouw plek bij de gemeente Weert! Bekijk onze vacatures.

Deel deze pagina: