Deze site gebruikt cookies. Info / uitzetten
Deze site gebruikt cookies. Info / uitzetten

Olga: Ik krijg het voor elkaar om een integrale aanpak voor functiewaardering te creëren.

Het stadhuis van de gemeente Weert.
afbeelding persoon in beeldmerk

Het verhaal van Olga Vorage, HR adviseur bij de gemeente Weert.

Olga Vorage werkt al meer dan 10 jaar bij de gemeente Weert als HR-adviseur. Sinds ze zich in 2012 bij het team voegde, is Olga een onmisbare schakel in het team. Geboren en getogen in Weert, hoopt Olga nog vele jaren bij de gemeente te werken.

“Ik heb in mijn loopbaan bij verschillende gemeenten gewerkt, maar bij Weert ontdekte ik mijn ware passie voor het werk in de publieke sector”, vertelt Olga. “En dat komt ook door de vrijheid en ruimte die ik hier krijg om mijn werk te doen. Werken bij de gemeente Weert is gebaseerd op vertrouwen en wederzijds respect.”

Geen dag is hetzelfde voor Olga. “Ik adviseer leidinggevenden over het uitvoeren en ontwikkelen van personeelsbeleid, in de breedste zin van het woord”, legt Olga uit. “Dat betekent dat ik met allerlei verschillende onderwerpen en mensen in contact kom. Ik adviseer momenteel 3 vakafdelingen, maar houd me ook bezig met organisatiebrede thema’s. Het verbeteren van de functiewaardering is een van mijn aandachtsgebieden en ik ben erg trots op de ontwikkeling die ik daarin heb kunnen doorvoeren. Ik heb geleidelijk orde in de chaos kunnen brengen die was ontstaan door een doolhof van benaderingen en diverse aanpakken. Het proces was uitdagend, maar ik denk dat we nu een mooie integrale en eerlijke aanpak gecreëerd hebben die recht doet aan de verscheidenheid aan functies binnen de gemeente.”

Olga krijgt het voor elkaar bij de gemeente Weert! Hierboven wordt een YouTube-video getoond. Je kunt deze video ook via YouTube bekijken.

Na meer dan 10 jaar bij de gemeente Weert is Olga uitgegroeid tot een van de gezichten van de organisatie. Voor Olga is Weert niet alleen de plaats waar ze werkt, maar ook waar ze thuishoort. “Ik ben een echt ‘Wieërter maegdje’ en hoop nog lang voor mijn eigen mooie gemeente te mogen werken”, vertelt ze met een glimlach.

Heeft het verhaal van Olga jou geïnspireerd? We zijn op zoek naar nieuw talent. Bekijk onze vacatures.

Deel deze vacature:

Zij krijgen het voor elkaar bij Gemeente Weert

Lindy: Ik krijg het voor elkaar om een bloeiend socialmediakanaal op te zetten

Beeldmerk Persoon

Maarten: Ik krijg het voor elkaar om de gemeente te verbinden met haar inwoners

Beeldmerk Persoon