Deze site gebruikt cookies. Info / uitzetten
Deze site gebruikt cookies. Info / uitzetten

Duurzame gemeente

Duurzame gemeente

Draag bij aan een duurzame en toekomstbestendige gemeente!

Weert is een gemeente waar het goed werken en ondernemen is. Bedrijvigheid is hier (meer) circulair, energieneutraal en duurzaam. Goed voor het milieu, voor mensen én voor de economie. Zie jij de noodzaak om duurzamer te leven en ondernemen en om energie anders op te wekken en te gebruiken als een uitdaging? Bij de gemeente Weert heb je de kans om een verschil te maken. Weertenaren steken graag de handen uit de mouwen én ondernemen zit hen in het bloed. Dat biedt volop kansen voor een woon- én werkomgeving waar circulariteit en duurzaamheid voorop staan.

Jij werkt aan...

Een klimaatneutrale gemeente, met duurzame energie en minder afval

Een aantrekkelijk vestigingsklimaat voor ondernemers, met goede bedrijventerreinen

Een toekomstbestendige slimme maakindustrie

Verbeteren van samenwerking tussen ondernemers, onderwijs en de gemeente

Een vitale binnenstad die meebeweegt met ontwikkelingen

Activiteiten en evenementen in onze gemeente

Zij krijgen het voor elkaar bij de gemeente Weert

Onze vacatures

Werken aan duurzame en toekomstbestendige gemeente

Samen met je collega’s zet jij je in voor een duurzame en toekomstbestendige gemeente. Waar het goed leven én ondernemen is, met een goede balans tussen mens, milieu en economie.

De gemeente Weert is een organisatie van ruim 400 medewerkers. Je werkdag begint samen met collega’s in ons mooie stadhuis, op één van onze andere locaties of juist op je thuiswerkplek. Je kan hier tijd- en plaatsonafhankelijk werken en je krijgt de vrijheid om je eigen agenda in te delen.

Krijg jij het voor elkaar om duurzame toekomstperspectieven vorm te geven en bij te dragen aan een leefbare omgeving voor de komende generaties? Bekijk dan onze vacatures!

Foto van collega Anne Schmidt.