Deze site gebruikt cookies. Info / uitzetten
Deze site gebruikt cookies. Info / uitzetten

Wonen en leven

Wonen en leven

Draag bij aan goed wonen en leven in Weert!

Weert is een plek waar mensen willen maar ook kúnnen wonen. We werken aan meer variatie in woningtypen en woonplekken – voor verschillende typen huishoudens, voor elk inkomen, elke leeftijd en voor allerlei woonwensen. Prettig wonen gaat verder dan alleen de stenen – jij werkt samen met collega’s aan een fijne woonomgeving. Met veel groen en mogelijkheden voor ontspanning. Onze collega’s zetten zich in voor een veilige omgeving. In alle wijken en dorpen zijn goede en betaalbare voorzieningen, zoals zorg en onderwijs. Net als ontmoetingsplekken voor jong en oud, en mogelijkheden voor sport, cultuur en ontspanning.

Jij werkt aan…

Bouwplannen voor elke doelgroep

Een veilige en leefbare gemeente

Goede en aantrekkelijke voorzieningen

Behoud van cultuurhistorie en erfgoed

Zij krijgen het voor elkaar bij de gemeente Weert

Angelo: Ik krijg het voor elkaar om te blijven groeien

Onze vacatures

Beheerder technische installaties

HBO Vast, Tijdelijk met uitzicht op vast 36 uur Max 4752
Wonen en leven

Werken bij de gemeente Weert

De gemeente Weert is een organisatie ruim 400 medewerkers. Samen met je collega’s werk jij aan een fijne en goede woonstad voor iedere doelgroep. Je werkdag begint samen met collega’s in ons mooie stadhuis met kantoortuin, op één van onze andere locaties of juist op je thuiswerkplek.

Bij de gemeente Weert kun je tijd- en plaatsonafhankelijk te werken en je krijgt de vrijheid om je eigen agenda in te delen. Je hebt hier de mogelijkheid om hybride te werken. Je kan samen met je collega’s werken in een inspirerende, ruimtelijke omgeving, in ons mooie stadhuis. En op de dagen dat je thuis werkt, ontvang je een thuiswerkvergoeding.

Je hebt de unieke kans om een directe en positieve impact te hebben op het leven van onze inwoners en de leefbaarheid van onze stad. Jouw rol is van groot belang bij het ontwikkelen en implementeren van beleid dat gericht is op het bevorderen van goed en betaalbaar wonen voor alle inwoners. Wil jij ervoor zorgen dat iedereen goed kan wonen en leven in Weert? Bekijk dan onze vacatures!

Foto van collega Anne Schmidt.