Deze site gebruikt cookies. Info / uitzetten
Deze site gebruikt cookies. Info / uitzetten

Goede verbindingen

Goede verbindingen

Draag bij aan bereikbaarheid en regionale samenwerking in Weert

Bereikbaarheid is een belangrijke voorwaarde voor een leefbare woon- en werkstad. Jij werkt aan goede verbindingen, zodat onderwijs, cultuur, werkgelegenheid en zorgvoorzieningen snel bereikbaar zijn. Je zorgt ervoor dat mobiliteit voor iedereen toegankelijk, begaanbaar en betaalbaar is. En uiteraard veilig, want we zetten in op het verminderen van verkeersslachtoffers. Je werkt samen met collega’s aan veilige verkeerssituaties voor voetgangers, fietsers en bestuurders. Naar de binnenstad, de dorpen en naar belangrijke maatschappelijke locaties.

Regionale samenwerking is belangrijker dan ooit. Jij kan helpen om Weert te laten doorgroeien netwerkgemeente in de grotere regio. We zoeken de samenwerking op waar dat van meerwaarde is voor het behalen van onze doelen. Je werkt samen met de regio aan grotere opgaven op economisch, sociaal en ruimtelijk gebied.

Jij werkt aan...

Goede bereikbaarheid en duurzame mobiliteit

De centrumfunctie van Weert: een sterke centrumgemeente in een sterke regio

Regionale samenwerking

Zij krijgen het voor elkaar bij de gemeente Weert

Jurjen: Ik krijg het voor elkaar dat inwoners hun parkeervergunning voortaan digitaal kunnen regelen

Onze vacatures

Werken aan bereikbaarheid en regionale samenwerking in Weert

Samen met je collega’s zet jij je in voor een goede bereikbaarheid van Weert. Voor grotere opgaven zoek je de samenwerking op in de regio. Jij werkt aan projecten die de mobiliteit, bereikbaarheid en levenskwaliteit van onze gemeenschap verbeteren en draagt bij aan de fysieke en technologische basis van onze stad.

De gemeente Weert is een organisatie van ruim 400 medewerkers. Je werkdag begint samen met collega’s in ons mooie stadhuis, op één van onze andere locaties of juist op je thuiswerkplek. Je kan hier tijd- en plaatsonafhankelijk werken en je krijgt de vrijheid om je eigen agenda in te delen.

Draag jij bij aan een stad die klaar is voor de uitdagingen van morgen en de behoeften van komende generaties? Bekijk onze vacatures!

Foto van collega Anne Schmidt.