Deze site gebruikt cookies. Info / uitzetten
Deze site gebruikt cookies. Info / uitzetten

Organisatie

Organisatie

Zet je in voor een betrouwbare, toegankelijke, integere en professionele gemeente! Want als gemeente zorgen we niet alleen goed voor inwoners, in onze organisatie is het goed geregeld. Of jouw ambities nu liggen bij dienstverlening, financiën, juridische zaken, informatievoorziening en -beveiliging, bestuursondersteuning, inkoop, personeelszaken, communicatie of participatie - jij zorgt ervoor dat alle collega’s nog beter hun werk kunnen doen. In een fijne omgeving en met de juiste kennis en middelen. Zodat we er als gemeente nóg beter kunnen zijn voor de Weertenaren en te werken aan de ambities van Weert.

Jij werkt aan...

  • Goede dienstverlening en duidelijke communicatie voor inwoners
  • Een financieel gezonde gemeente
  • Een aantrekkelijke en vitale organisatie voor medewerkers
  • Veilige informatie en digitale vaardigheden van medewerkers
  • Inwoners, bedrijven en organisaties betrekken bij beleid en besluitvorming
  • Bestuurlijke besluitvorming en ondersteuning

Zij krijgen het voor elkaar bij de gemeente Weert

Maarten: Ik krijg het voor elkaar om de gemeente te verbinden met haar inwoners

Nico: Ik krijg het voor elkaar om informatie toegankelijk te maken voor toekomstige generaties

Vacatures gemeente Weert

Samen met je collega’s werk jij aan een sterke organisatie. Waar de processen op orde zijn, waar we goede dienstverlening aan inwoners kunnen bieden én waar medewerkers het goed naar hun zin hebben. Want onze medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal van de organisatie.

De gemeente Weert is een organisatie van ruim 400 medewerkers. Je werkdag begint samen met collega’s in ons mooie stadhuis, op één van onze andere locaties of juist op je thuiswerkplek. Je kan hier tijd- en plaatsonafhankelijk werken en je krijgt de vrijheid om je eigen agenda in te delen.

Draag jij bij aan een sterke organisatie? Bekijk onze vacatures en ontdek wat jij voor elkaar krijgt bij de gemeente Weert!

Foto van een van de collega's.