Deze site gebruikt cookies. Info / uitzetten
Deze site gebruikt cookies. Info / uitzetten

Iedereen doet mee

Iedereen doet mee

In Weert doet iedereen mee aan de samenleving. Mensen die dat niet alleen kunnen, worden geholpen of opgevangen. Samen met collega’s en maatschappelijke organisaties zorg jij voor passende ondersteuning. Jij bent nauw betrokken bij inwoners en helpt ze waar nodig. En je kijkt daarbij niet naar beperkingen, maar naar kansen en mogelijkheden. Zodat iederéén zich thuis voelt in Weert. Zo kun jij een verschil maken voor inwoners!

Je bouwt voort op de sterke sociale basis hier in Weert. Inwoners voelen zich prettig, leven goed samen en ondersteunen elkaar waar nodig. Jij zet je ervoor in om dat te behouden, door oog te hebben voor wat er speelt in de wijken en dorpen. Samen met collega’s werk je aan een gezonde en veilige leefomgeving, goed onderwijs en goede sportvoorzieningen.

Jij werkt aan...

  • Een sterke sociale basis in de gemeente Weert
  • Passende hulp en ondersteuning voor inwoners
  • Meer inwoners kunnen hun talent benutten
  • Positieve gezondheid
  • Een gezonde leefomgeving
  • Goede sportvoorzieningen
  • Een goed cultureel aanbod in Weert
  • Maatschappelijke voorzieningen en onderwijshuisvesting

Zij krijgen het voor elkaar bij de gemeente Weert

Joanny: Ik krijg het voor elkaar om ‘s nachts een onverwacht huwelijk te voltrekken

Patrick: Ik krijg het voor elkaar om een educatieafdeling bij Museum W op te richten.

Vacatures gemeente Weert

De gemeente Weert is een organisatie van ruim 400 medewerkers. Samen met je collega’s zet jij je ervoor in dat iederéén kan meedoen in Weert. Je werkdag begint samen met collega’s in ons mooie stadhuis met kantoortuin, op één van onze andere locaties of juist op je thuiswerkplek.

Bij de gemeente Weert kun je tijd- en plaatsonafhankelijk te werken en je krijgt de vrijheid om je eigen agenda in te delen. Je hebt hier de mogelijkheid om hybride te werken. Je kan samen met je collega’s werken in een inspirerende, ruimtelijke omgeving, in ons mooie stadhuis. En op de dagen dat je thuis werkt, ontvang je een thuiswerkvergoeding.

Zoek jij een baan in het sociaal domein? Wil jij werken aan een inclusieve stad waar iedereen kan meedoen? Bij de gemeente Weert heb je de unieke kans om een positieve impact te maken op het welzijn van onze lokale gemeenschap. Jouw rol is van groot belang bij het vormgeven en implementeren van beleid dat gericht is op het versterken van sociale verbindingen en het bieden van ondersteuning aan diverse groepen binnen onze gemeente.

Bekijk nu onze vacatures en ontdek wat jij voor elkaar krijgt!

Foto van een van de collega's.